Eindelijk naar Emst

Update 8-10-2000

Het verhuisteam
Op zaterdag 23 september 9.30 uur was het zover: Nederland was goed vertegenwoordigd: Afgevaardigden uit de belangrijkste plaatsen van Nederland waren bijeengekomen in Amersfoort.
Carola & Izaak van Flakkee, Larissa & Guus uit Maarssen en Gerard & Toke uit Ugchelen.
John zou ons in Emst bijstaan.

Het zou een stralende dag worden, mooier konden we ons echt niet wensen.

De verhuisbussen en aanhangers
Twee aanhangers, een bus ter beschikking gesteld door Car Electronic uit Apeldoorn en onze eigen aanhanger. Verder het rijdende kuubje van Carola (zo'n grijskenteken autootje met de Kuub van Kok(?)) en iedereen een Rotterdams overhemd aan (met de mouwen al opgestroopt..).

 Een deel van het spul hadden we al eerder verhuisd zodat een paar grote zaken overbleven en de rest in de klassieke dozen.

Het zware spul
Dat moet je laten dragen door zware jongens als John en Gerard. De wasmachine hadden we in het bakhuisje gepland, verwarmt en al door een gaskacheltje.

Van te voren hadden we al electra, water en gas aangelegd en de vloer deels opnieuw gestort.

Over zwaar spul gesproken, de bus heeft nog vastgezeten in de voortuin...het was nog iets te klef in combinatie met wat vals plat, dat trekken die bandjes niet. Even de trekker ervoor.

Aankomst in Emst
Ik moest met de aanhanger eerst langs de opslag in Apeldoorn waar we de meer kostbare spullen hebben opgeslagen. Toen ik aankwam in Emst trof ik een voortuin vol auto's en allemaal zwoegende mensen, Megafredo Manfred was al bezig de schotel te installeren terwijl ISDN Bob onze lijn naar de buitenwereld aan het inregelen was, wat een feest!

Het uitladen van een van de aanhangers door Guus en John. Je ziet dat we er prachtig weer bij hadden.

Verhuisbier...
En na een dag hard werken een welverdiend biertje: We waren in een dag over. Wat een dag, de hele dag strak blauwe lucht en een graadje of 23.
Het oorspronkelijke idee was om het laatste weekend van september te verhuizen, alleen vanwege het goede weerbericht en de optimistische satelietfoto's hebben we besloten het een weekje te vervroegen.

De telefoonlijn deed het, en op de achtergrond snorde de TV al.
Wat een turbo verhuizing!! Mensen hartstikke bedankt!