Verdiepingvloer Juli

Versie dinsdag 17 december 2002  

Op de buitenhoek van de woonkamer (gangetje naar de keuken).

De aller eerste plank? Ik weet het niet meer feit is wel dat ze allemaal 3x geschilderd zijn door Jacqueline, en dat het een heel gepuzzel met de lengtes was, om zo min mogelijk zaagafval te krijgen.

Maandag 9 juli 2001.

De toekomstige badkamervloer (gaan we in oktober dit jaar storten....) op de achtergrond de dakramen aan de Nijbroekerweg.

Eerst de woonkamer: lange planken en rechte grote stukken, dat schiet op. De behoefte aan droge bergruimte (dat is de verdiepingsvloer wel) neemt toe.

Vrijdag 20 juli 2001.

 

 

Plaats 

Bij nader inzien (nu een driekwart jaar geleden, had ik ze niet moeten vastschroeven maar eerste een half jaartje moeten laten drogen. De planken waren 14 cm breed en zijn per plank zeker een millimeter gekrompen.

Vrijdag 20 juli 2001.

Onze slaapkamer, op de achtergrond het badkamerraampje. Oude hooiluik..

 ...Dan had ik ze nu dus aan kunnen tikken, hadden we geen kieren gehad. Die kniebeschermers hebben hun geld wel opgebracht. Tegen de schrale knieholtes helpt uierzalf goed.

Vrijdag 20 juli 2001.

 

Vanuit de tuindeuren richting onze slaapkamer.

Nu kan dat nog, van boven naar beneden...

Vrijdag 20 juli 2001.

 


De keukenvloer komt mooi uit met de witte planken erboven.

Tegen het schuine dak achter in de woonkamer (tegen de hooischuur aan).

Balken schilderen gaat makkelijker zonder planken erboven, dat scheelt afplakken. Omdat het hard gaat met het vloertje leggen moet Jacqueline nog haasten om me voor te blijven.

Vrijdag 20 juli 2001.

 

 

Dus....

Vrijdag 20 juli 2001.

 

Terug naar Startpagina juli 2001