Update 23-1-2001

29 december 2000, dikke sneeuw  vlok- ken dalen neer in Emst. Links: de voor- gevel en de voortuin.
Foto rechts: Jacqueline voor het klom- penhok op weg naar de 'keuken'.
SiberiŽ is er niks bij, in een kwartier tijd alles bedekt met een dikke witte deken. Links: vanuit de voortuin zicht op het bakhuisje en de caravan.Boven: Het enige nadeel is dat we de vriezer, de magnetron en de wasmachine&droger in het bakhuisje hebben staan. Moet je te pas en te onpas in weer en wind elke keer de warme caravan uit.


Onder: uitzicht vanaf de bank in het erkertje van de caravan richting de noord gevel van de boerderij. Knusser kan echt niet. 

Links: het uitzicht zoals we dat vanuit de caravan hebben op ons eigen weiland. De ingegraven spoorbielzen steken markant zwart af in het winterland- schap. Op een van die bielzen zit dikwijls buizerd te concurreren met Hendrik onze kater: wie de meeste muizen op kan.

 

Links: de achtergevel en het erf vanuit de wei richting het zuiden bekeken.

 

Links:
IJspegels zoals je ze maar zelden ziet, tenzij je geen dakgoot hebt...
Boven: vanuit de wei richting erkertje van de caravan en de noordzijde van de hooischuur. Lekker verscholen tussen alle gebouwen staat daar onze 'Roma' wagen.


Onder: vanaf de brug over de wetering de oude linde en nog een wit besneeuwde Nijbroekerweg. Pekelen doen ze pas nadat ze de belangrijkere wegen al hebben gehad en er nog pekel over is....

Links: Erve Zeldenrijk vanuit de Jagershoeve.
Van west Logboek december

naar oost.