Home  

Wat mag ik van Avatar®verwachten?

De driedelige cursus heeft tot doel je wegwijs te maken bij het onderzoeken van je eigen overtuigingssysteem en je het gereedschap te verschaffen waarmee je datgene kunt wijzigen wat je wilt veranderen. De Avatar cursus geeft je inzicht in de werking van je eigen bewust zijn.

In de cursus gaat het meer om levenslessen (jouw eigen persoonlijke) ervaringen dan om woordlessen (overdracht van kennis op intellectueel niveau). Om die reden heb je hiervoor een opgeleide en erkende Avatar Master nodig die je begeleidt bij het vinden van de lessen die al opgeslagen liggen in jouw eigen bewust zijn.

Resultaten
In ieder geval: 
Het vermogen een realiteit naar je wil te veranderen of te creëren. 
De wetenschap dat er nooit iets kan voorvallen wat je niet aan kan. 

Bijna altijd: 
Meer (levens) energie, het leven makkelijker aankunnen, minder (tot geen) weerstanden hebben/voelen. Meer begrip voor anderen en van anderen. 

En: 
Het ontmoeten van warmte, waardering, een gevoel van trots, voldoening bij wat je doet. Een ervaring die met niets te vergelijken valt..

Voor verder informatie kun je kijken op Avatar.nl, waar je tevens een contactpersoon in je eigen omgeving kunt vinden.

Avatar®, ReSurfacing® en Star's Edge International®, zijn geregistreerde servicemerken van Star's Edge Inc. Alle rechten voorbehouden. © 2003 Star's Edge International