Home"...JE OVERTUIGINGEN BEPALEN JE ERVARINGEN. WAT JE ERVAART ONTHULT WAT JE GELOOFT..."
Wat is Avatar®?

Hoe werkt Avatar®?

Wat maakt Avatar® anders dan andere cursussen?

Waarom heb ik Avatar® nodig?

Wat mag ik van Avatar®verwachten?

Hoe ziet een Avatar® cursus er uit?

Meer informatie?

Kijk op Avatar.nl

Maakt het uit wat ik doe? Waarom is er zoveel leed in de wereld? Hoe kan ik gelukkig worden?   Wat is verlichting? Hoe kan ik mijn doelen verwezen lijken? Hoe bevrijd ik me van mijn oude herinneringen? Hoe krijg ik zeggenschap over mijn leven? Hoe krijg ik weer zin in het leven? Zal ik er ooit ietsvan begrijpen? Wat kan ik bij dragen? Hoe kan ik mijn leven op orde krijgen? Hoe haal ik mijn doelen? Hoe kan ik de herhalende patronen in mijn leven veranderen? Hoe kan ik mijn zelf vertrouwen terug winnen? Wat kan ik doen aan mijn onzekerheid? Wie ben ik? Wat kan ik?

Harry Palmer:
"..Het Avatar-programma is recht toe recht aan. Het steunt niet op een goeroe. Het is geen religie. Het is het einde van de behoefte aan een meester. Het brengt je terug naar het punt waar jij de bron bent van je leven. Jij schept alles naar eigen verkiezing. Jij kiest de overtuigingen die je wenst. Jij ervaart de werkelijkheid die je verkiest..."

Avatar®Surfacing® en Star's Edge International® zijn geregistreerde servicemerken van Star's Edge Inc. Alle rechten voorbehouden. © 2003 Star's Edge International